Kontakta

Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst som är öppen 7 dagar i veckan. För att kontakta oss, maila oss på Klicka här.

Vi svarar på din fråga inom 48 timmar

Försändelse

Fraktkostnader är ALLTID gratis hos oss!

När ditt paket är på väg kommer du att få ett spårningsmeddelande.För att kontrollera statusen på din beställning kan du gå till sidan "Följ din beställning" eller klicka här.

Vår leveranstid är senast 14 arbetsdagar, vilket i allmänhet är snabbare! Om du inte har fått din beställning efter detta, vänligen kontakta oss.

Återge

Villkoren för återlämning finns här.

Returer sker på egen bekostnad och beror på kuriren och det land du returnerar paketet från.

Inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning kan du skicka ett e-postmeddelande till Kundtjänstmonido@gmail.com där du anger att du vill returnera en eller flera produkter.Vi kommer omedelbart att skicka instruktioner för returnering till dig.

Tyvärr händer det ibland att en produkt skickas på fel sätt. Vi löser naturligtvis gärna detta tillsammans med dig. Skicka ett meddelande till kundtjanstmonido@gmail.com med en bild på klagomålet. Vår kundtjänst hjälper dig att hitta en lösning så snart som möjligt.

Beställning och betalning

Du kan betala med Klarna, MasterCard, Visa, Maestro och Amex.

Tyvärr kan vi inte ändra detaljerna i din beställning efter att den har lagts, eftersom vi behandlar och packar din beställning så snabbt som möjligt.Du kan naturligtvis returnera produkten inom 14 dagar efter att du har mottagit den.