Försändelsepolicy

Försändelsepolicy
Nedan visas den genomsnittliga leveranstiden för alla våra paket:
- När en beställning är gjord behöver vi 1-3 arbetsdagar för att behandla beställningen. På vardagar tar det en arbetsdag, men om du beställer på fredag kväll eller på helgen kan det ta lite längre tid.
- När din beställning har behandlats skickas den och leveransen tar i genomsnitt 5 - 14 arbetsdagar.


Vi strävar efter att göra beställnings- och leveransprocessen så enkel som möjligt för våra kunder.
Men om du har några frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Nedan förklarar vi hur din beställning behandlas och levereras.


Att lägga en beställning
Beställningsprocessen hos Monido är mycket enkel. Först måste du gå till
produktsidan och lägga din önskade produkt i kundvagnen. För att göra detta klickar du på knappen "Lägg i varukorgen".
Här är det viktigt att kontrollera att du har valt rätt varianter. När allt är med i beställningen klickar du på rutan "Fortsätt till kassan". Ange därefter de korrekta adressuppgifterna. Kontrollera att alla uppgifter är korrekta. När detta är korrekt ifyllt kan du klicka på knappen "Fortsätt leverans".
På sidan "Frakt" har du möjlighet att kontrollera dina adressuppgifter. Observera också att varje försändelse skickas helt kostnadsfritt. Som ett tecken på uppskattning till våra kunder betalar vi alltid frakt- och leveranskostnaderna.
Du kan nu fortsätta genom att klicka på rutan "Fortsätt till betalning".
Under betalningsalternativ har du möjlighet att välja mellan olika betalningsmetoder. Alla betalningsalternativ är SSL-krypterade, vilket innebär att du alltid kan lita på
på en säker betalningsmiljö.

- Klarna
- Kreditkort (AMEX, Mastercard, Maestro, Visa)

När du har valt rätt betalningsmetod måste du klicka på knappen
"Slutföra beställning" och du kommer att omdirigeras till den valda betalningsmetoden. Följ instruktionerna på denna sida för att slutföra din beställning. Om du skulle få problem med din beställning kan du alltid kontakta oss.

Fraktkostnader
Vi täcker fraktkostnaderna för varje beställning. Alla våra produkter levereras hem till dig 100 % kostnadsfritt. Det finns inte heller någon minsta beställningsmängd som krävs.


Skicka din beställning
Har du hittat den perfekta looken eller accessoaren på vår webbplats? Då vill du njuta av den så snart som möjligt! Därför ser vi till att din beställning behandlas och skickas så fort som möjligt.


För att säkerställa att vi kan ta ut rättvisa priser för våra produkter har vi valt att samla in paket i stora mängder och skicka dem alla på en gång när vi når vår minimikvantitet.
Vi hoppas på din förståelse och vilja att hjälpa oss att skapa en bättre och hälsosammare livsvärld.


Observera: Liksom många andra webbutiker är vi mycket upptagna och förseningar kan förekomma. Vänligen ta hänsyn till detta när du gör din beställning. Vi kommer att göra vårt bästa för att skicka din beställning så snart som möjligt.

Kontakta oss via e-post om du har några frågor om exakt när din beställning kommer att skickas. Vårt serviceteam hjälper dig gärna.

Contact us

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.